HomeNieuwsVideoPaaldanseres op trouwfeest zorgt voor ophef: "Zeer vulgair" (video)

Paaldanseres op trouwfeest zorgt voor ophef: “Zeer vulgair” (video)

Lichte ophef in China. Daar gaan beelden van een paaldanseres momenteel viraal via Douyin, een TikTok-variant.

’t Is niet zozeer de paaldanseres op zich waar velen moeilijk over doen, maar wel de locatie. De dame gaf namelijk ’t beste van zichzelf tijdens een trouwfeest in Zhangjiakou, een stad in China.

’t Filmpje zou op de app al meer dan 50.000 likes gekregen hebben, maar blijkbaar reageren ook velen vol ongeloof. “Wat moeten de ouderen wel niet denken wanneer ze dit zien op het trouwfeest van hun kleinkind?”, vraagt iemand zich openlijk af.

“Zeer vulgair”

Maar de negatieve reacties gaan verder. “Dit is behoorlijk beschamend. Sommigen (aanwezigen, red.) doen zo hard hun best om neutraal te kijken terwijl ze de dame bewonderen”, gaat het verder. “Er waren ook jonge kinderen aanwezig. Dat gaat er toch een beetje over?”, klinkt het verder nog.

Anderen zijn dan weer niet te spreken over ’t feit dat de performance de aandacht zou wegtrekken van de échte sterren van de avond, namelijk het bruidspaar. “Ik vind het zeer vulgair en zou zo’n optreden niet organiseren tijdens een huwelijksfeest”, laat huwelijksplanner Li Ming nog weten aan de Chinese krant ‘South China Morning Post’. Hoog tijd om eens te kijken waar velen ’t zo moeilijk mee hebben, denken we dan:

Foto: still – Bron: Daily Star / South China Morning Post

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels