HomeNieuwsVideoMama gechoqueerd omdat ze wordt verbannen uit pretpark wegens 'te kort shortje':...

Mama gechoqueerd omdat ze wordt verbannen uit pretpark wegens ’te kort shortje’: “Kijk wat je mijn dochter aandoet!” (video)

Bizarre beelden uit een pretpark in Oklahoma City (Verenigde Staten) gaan momenteel viraal op TikTok.

Bailey Breedlove is haar naam. En de mama deelde onderstaande video op de populaire app. In de video zien we een stevige discussie tussen de dame en enkele ‘politieagenten’ en bewakers.

Volgens Bailey werd ze voor maar liefst 5 jaar verbannen uit het pretpark omdat het shortje dat ze tijdens haar (voorlopig laatste) bezoek droeg, te kort was. De beelden werden ondertussen al meer dan 1.7 miljoen keer bekeken.

“Kijk wat je mijn dochter aandoet!”

“Ik ga je moeten escorteren. Ik vraag naar jouw identificatie, anders moet ik je op de bon zetten voor ‘illegale toegang'”, horen we iemand zeggen. “Toon je identificatie en dan kan je vertrekken”, laat een dame in politieoutfit nog weten.

“Kijk wat je mijn dochter aandoet”, reageert de mama verontwaardigd. Uiteindelijk lijkt het erop dat ze toch gehoor gaf aan de bevelen. “De agente begon tegen me te roepen wegens mijn shortje. Ik probeerde weg te wandelen want het klonk allemaal behoorlijk belachelijk”, legt Bailey in een andere video nog uit. “Terwijl ik uit het park werd gezet, werd ik toch plots omsingeld en gedwongen mijn paspoort te tonen. Ik heb geen boete gekregen, maar mag wel de komende vijf jaar het pretpark niet meer betreden”, geeft ze verder nog als uitleg.

’t Gekke is dat Bailey nadien nog contact opnam met de politie om het voorval te bespreken. “De verantwoordelijke bevestigde dat de ‘agente’ in kwestie geen deel uitmaakt van het korps en dat ze de zaak gaan onderzoeken”, klinkt het… Zeer bizar allemaal, kijk maar:

@baileybreedlove970

##policeoftiktok ##sixflags ##frontiercity ##bodyshamingpolice ##trending ##donttellmewhattodo

♬ original sound – baileybreedlove970

Bailey deelde het bewuste shortje nog op TikTok:

@baileybreedlove970

Reply to @baileybreedlove970 ##morph

♬ feeling – Official Sound Studio

Foto: still TikTok @baileybreedlove970 – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels