HomeNieuwsVideoMotorrijder kan het nog navertellen na WAANZINNIGE horrorcrash! (video)

Motorrijder kan het nog navertellen na WAANZINNIGE horrorcrash! (video)

Straffe beelden op het YouTube-kanaal van AngryD, een YouTuber die motorfootage van zijn vriend Tim publiceerde. Die laatste ontsnapte door het oog van de naald nadat zijn motor gegrepen werd door een wagen die op hem inreed. Momenteel gaat de video de wereld rond.

AngryD vermeldt in de beschrijving van het filmpje wat er net gebeurde: “Iemand reed langs achterin op mijn vriend Tim gisterenavond. Hij overleefde de crash, maar heeft wel een gebroken staartbeen en rug. Het belangrijkst is dat hij nog leeft. God heeft duidelijk nog een plan voor hem. En maak je geen zorgen… Hij is momenteel al druk in de weer om een nieuwe motor uit te kiezen.”

”Beangstigend”

Veel internetgebruikers konden hun ogen niet geloven bij de horrorbeelden. “Shit, man! Dit is beangstigend, ik ben blij dat hij ok is”, zo laat iemand weten. Een andere persoon roept op om Tim financieel te ondersteunen, waarop AngryD dit antwoordde: “Dat is heel vriendelijk van je, maar gelukkig was de autobestuurder gestopt en was hij verzekerd. Hij zou niet onder invloed gereden hebben.”

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels