HomeNieuwsVideoMotard rijdt in op arm der wet: “Wat doe je, man?!” (video)

Motard rijdt in op arm der wet: “Wat doe je, man?!” (video)

Niet het beste moment voor de motorrijder in bijgevoegde video. Hij reed in op de patrouillewagen van een agent, al is momenteel onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor hem en de inspecteur in kwestie. De motard kreeg in ieder geval geen boete of proces verbaal op de plek van het ongeluk.

Hij kwam er (gelukkig) zonder al te veel kleerscheuren van af. In de video is te zien hoe de man geruime tijd de politiewagen volgt, waarop de agent enkele keren remt. De laatste keer was de keer teveel voor de motard, want die knalde op hem in. “Waarom zit je zo kort achter me te rijden, man?!” zo laat de agent verstaan.

“Dankbaar”

Het hele gebeuren speelde zich af in Davie, in het Amerikaanse Florida. De motorrijder publiceerde een volledige video met eigen analyse op YouTube met de titel “Hoe een agent mijn leven trachtte te nemen”. “Aan het eind van de dag ben ik blij dat ik hier nog ben en dankbaar dat ik nog leef om m’n verhaal te vertellen. Ik hoop dat jullie allemaal veilig zijn daar en draag al je motorkledij, je weet nooit wat er kan gebeuren”, aldus de motard.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels