HomeNieuwsVideoMan wordt brutaal weggejaagd door influencer: “Voor je volgers? Ben je Jezus...

Man wordt brutaal weggejaagd door influencer: “Voor je volgers? Ben je Jezus ofzo?” (video)

Een opmerkelijk voorval in een park, waar een influencer een video wilde opnemen van zichzelf. Toen er plots een oudere man plaatsnam op een bankje achter haar, gingen de poppen aan het dansen. “Je gezicht ruïneert mijn shot”, zo liet ze hem fijntjes weten.

De video vond zijn weg op TikTok en werd ondertussen miljoenen keren bekeken. De influencer – die vooral video’s en foto’s maakt rond een gezonde levensstijl en fitness – had net vijf kilometer gelopen en wilde een vlog opnemen voor een (leeg) parkbankje. Daar kwam al snel een man even zitten om naar eigen zeggen zijn benen te laten rusten. En dat was niet naar de zin van de influencer.

”Jezus”

”Mijn volgers willen geen oude man op een bank zien”, zo vertelt ze hem na herhaaldelijk aandringen om wat verderop te gaan zitten. Waarop de man antwoordt: “Volgers? Ben je Jezus ofzo?” Voor vele TikTok-kijkers is hij door zijn droge manier van communiceren een held. “Ik zou wel kijken naar een livestream van deze kerel”, zo laten velen weten. “Deze man is een legende!”, vindt iemand anders.

Foto: TikTok
@itsgoneviral How do you feel about influencers? #fyp #influencer #park #malekaren #storytime ♬ Stories – Lux-Inspira

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels