HomeNieuwsVideoChauffeur zet zware crash online: “De andere bestuurder reed onder invloed en...

Chauffeur zet zware crash online: “De andere bestuurder reed onder invloed en werd gearresteerd” (video)

Waanzinnige beelden uit Arlington in de Amerikaanse staat Texas. Daar zijn de bestuurders van twee pick-up trucks door het oog van de naald gekropen nadat één van hen een rood stoplicht negeerde op een druk kruispunt.

Het voorval speelde zich af op 17 oktober rond de middag. Een dashcam van een wagen die het kruispunt naderde legde alles vast. De persoon in de zwarte pick-up truck kreeg van hem de beelden doorgestuurd en hij publiceerde de video op het internet. De chauffeur in de rode pick-up truck bleek nadien onder invloed te rijden en werd door de politie gearresteerd.

”Vroege drinker”

Op websites als Reddit – waar de video ook zijn weg vond – zijn ze niet mals voor de bestuurder van de rode wagen. “Als de datum en het uur kloppen van de camera, dan is dat wel een heel vroeger drinker op een maandag”, zo laat iemand weten. “Dit moet enorm veel tijd in beslag genomen hebben om al de brokstukken op te ruimen”, zo merkt een andere persoon op. “Jezus, in dronken toestand rijden om 12u ’s middags op een f***ing maandag!”, schrijft iemand nog.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Andere Video Artikels