HomeNieuwsVideoMan uit vliegtuig gezet na verhitte discussie met boordpersoneel over opbergruimte (video)

Man uit vliegtuig gezet na verhitte discussie met boordpersoneel over opbergruimte (video)

Een passagier aan boord van een vlucht van American Airlines moest onlangs het vliegtuig op het tarmac verlaten na een verhitte discussie met het cabinepersoneel over het aantal tassen in de bagagevakken boven zijn hoofd. Dat meldt de krant The Independent.

De Reddit-gebruiker die de originele video plaatste beweert dat de man in kwestie zich opwond omdat er geen plaats meer was in de bagagevakken, terwijl hij ironisch genoeg zélf vier bagagevakken had gebruikt om zijn bagage in op te bergen. Op de beelden is te zien hoe een man met geel t-shirt en zijn haar in een dot herhaaldelijk «er is geen ruimte» schreeuwt nadat een andere passagier zijn bagage in het bagagevak had opgeborgen. «Deze man zette zijn bagage hier, nu hebben we geen ruimte. Hij heeft geen ruimte.» Hij bleef dezelfde zin herhalen toen andere passagiers aan boord van het vliegtuig gingen.

«Hij heeft geen ruimte. Kijk», verwijst hij naar een passagier aan de andere kant van het gangpad, die net aan boord leek te zijn gegaan. Een mannelijk lid van het cabinepersoneel maant de geagiteerde passagier vervolgens aan om te stoppen met drama te creëren: «Meneer, ik vraag het nog één keer. U moet stoppen met deze hele bagagesituatie», zegt hij met opgeheven vinger.

«Wijs niet naar mij, wijs niet met je vinger naar mij. Als je nog één keer met je vinger naar me wijst, bel ik de politie», antwoordt de man gepikeerd. Na wat vijven en zessen geeft de steward moegetergd op: «Gaat u de politie bellen? OK», klinkt het doodgemoedereerd.

Racistische opmerkingen

Hoewel in de video niet te zien is dat de man wordt gevraagd het vliegtuig te verlaten, is wel te zien dat een leidinggevende aan een medepassagier vraagt of ze plannen heeft om de reis zonder hem voort te zetten, terwijl de man in kwestie zijn bagage verzamelt en aanstalten maakt om het toestel te verlaten.

«Ik heb de afschuwelijke racistische opmerkingen weggelaten die hij maakte tegen de man die zijn bagage in het bagagerek legde», staat in de beschrijving van de video.


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/man-uit-vliegtuig-gezet-na-verhitte-discussie-met-boordpersoneel-over-opbergruimte-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels