HomeNieuwsVideoVideo’s van twerkende Pluto en Minnie opgedoken: Disney stelt een onderzoek in...

Video’s van twerkende Pluto en Minnie opgedoken: Disney stelt een onderzoek in (video)

Trouble in Disneyland. Op een video die gefilmd is in een Disneypark is te zien hoe medewerkers aan het twerken zijn en seksuele gebaren maken in de kostuums van personages als Pluto en Minnie.

In de magische en wonderbaarlijke wereld van Disney is er voor sommige zaken geen plaats. Toen er video’s opdoken van mascottes die suggestieve dansjes deden op TikTok, kookte het bloed van de leidinggevenden.

Twerkende Pluto

In een video die door het TikTok-account illegal.disney is geplaatst, is Pluto te zien terwijl hij aan het twerken is. In een andere video, die inmiddels verwijderd is, is te zien hoe een medewerker verkleed als Minnie hetzelfde dansje doet, dit keer in de kleedkamers. De beelden zijn gefilmd in Disneys Anaheim park in Californië.

@illegal.disney

#disneyillegal #disney #fyp #viral

♬ original sound – illegal disney

«Ze willen niet dat de magie wordt verbroken»

De beelden vallen niet in goede aarde bij de Amerikaanse gigant. «Het beschermen van de integriteit van deze personages is absoluut van het grootste belang. Er is verzocht om dit kanaal af te sluiten en te proberen de verantwoordelijken die hun arbeidscontracten schenden, te identificeren», vertelde een anonieme internetbron aan The Sun. «Het is een van de meest beschermende bedrijven ter wereld omdat het weet dat de belangrijkste klanten jonge kinderen zijn die niet willen dat de magie wordt verbroken», voegde de persoon eraan toe.

@illegal.disney

#disneyillegal #disney #fyp #viral

♬ original sound – illegal disney

Op het moment van schrijven is de video nog steeds beschikbaar op TikTok.

Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/videos-van-twerkende-pluto-en-minnie-opgedoken-disney-stelt-een-onderzoek-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels