HomeNieuwsVideoMan in ligstoel plots oog in oog met beer: «Ik zou het...

Man in ligstoel plots oog in oog met beer: «Ik zou het in mijn broek gedaan hebben!» (video)

Een Amerikaanse man kreeg onlangs wel héél opvallend bezoek toen hij aan het ontspannen was op zijn terras…

Lig je daar te relaxen op je terras, komt er plots een zwarte beer goeiedag zeggen. Dat overkwam David Oppenheimer uit North Carolina vorige week. De man was wat aan het scrollen op zijn smartphone toen een beer plots vlak naast hem opdook. Levensgevaarlijk, uiteraard, maar gelukkig bleef Oppenheimer er rustig bij en staarde hij het gigantische dier aan. De beer reageerde op precies dezelfde manier en besloot na enkele momenten om toch maar elders op zoek te gaan naar eten.

Gelijkaardige reactie

De beelden jagen ook de kijkers de stuipen op het lijf. «Wow, zo akelig!», «Dat is behoorlijk gek!», en «Oh mijn God, ik zou het in mijn broek gedaan hebben! Gelukkig ging de beer ervandoor!», wordt er gereageerd. «Leuk hoe de beer en de man ongeveer dezelfde lichamelijke reactie hadden», en «De beer dacht wellicht: ‘Sorry, meneer, ik ben de weg naar de rivier kwijt. Tot later!’», klinkt het ook.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/man-ligstoel-plots-oog-oog-met-beer-ik-zou-het-mijn-broek-gedaan-hebben-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels