HomeNieuwsVideoDeze hond is geobsedeerd met ‘The Witcher’-acteur Henry Cavill (video)

Deze hond is geobsedeerd met ‘The Witcher’-acteur Henry Cavill (video)

Een Franse bulldog heeft een ongewone obsessie ontwikkeld: de viervoeter is helemaal in de ban van ‘The Witcher’-acteur Henry Cavill. Onzin, zou je denken, maar haar baasje deelde op TikTok een aantal experimenten waaruit blijkt dat Rory echt compleet in de ban is van de Britse acteur.

Volgens baasje Heather Land begon de obsessie toen ze op een avond ‘The Witcher’ opzette. Rory, die normaal nooit aandacht besteed aan de televisie, kon haar blik plots niet meer afwenden van het scherm. Gefascineerd door dit nieuwe verschijnsel zette Heather enkele experimenten op poten. Zo vroeg ze zich af of Rory enkel Cavills stem aangenaam vond, dus maakte ze voor Rory een slideshow met enkel foto’s van de acteur. Conclusie: «She loved it». Het was dus niet alleen de stem, ook de looks van Cavill konden Rory wel bekoren.

Vervolgens maakte Heather een slideshow met foto’s van Cavill én zijn stem, maar ze stak er stiekem ook foto’s tussen van andere acteurs. Conclusie: «Ze ging op zoek naar hem». In andere acteurs was Rory niet geïnteresseerd. Daarna zette Heather een foto van Cavill naast de mand van Rory. Conclusie: «She absolutely loved it and kept staring at it».

Bekijk hieronder alle hilarische experimenten:

@rorythefrenchie

I think it’s time for another recap of all of the fun experiments we’ve done so far to test Rory’s love for Henry Cavill #Rory #henrycavill #lovestory #puppylove #dogsoftiktok #geralt #thewitcher

♬ Everything I Do (I Do It For You) – Classic Version – Bryan Adams

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/deze-hond-geobsedeerd-met-witcher-acteur-henry-cavill-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels