HomeNieuwsVideoKnappe oma wordt overstelpt met naaktfoto’s van mannen: “Ze zijn half mijn...

Knappe oma wordt overstelpt met naaktfoto’s van mannen: “Ze zijn half mijn leeftijd!” (video’s)

Op liefde en aantrekkingskracht staat geen leeftijd, zeker niet wanneer je als oma er nog zo goed uitziet, dat velen denken dat je nog een fris en fruitige twintiger bent. Want hoe moeten we anders Nathalie Gangon omschrijven? De 53-jarige vrouw uit Quebec in Canada is één van dé TikTok-fenomenen van het moment.

Ze laat via het sociale mediaplatform weten dat ze ongelooflijk veel naaktfoto’s en seksuele verzoeken krijgt van mannen die half zo jong zijn dan haar. De bijnaam binnen de community “hot grandma” heeft ze dan ook niet gestoelen. Dat dat niet altijd zo was, dat blijkt uit haar verhaal. In 2016 stopte ze compleet met het drinken van alcohol en ging ze een speciaal dieet aan. Gevolg? Ze verkeert dezer dagen in een uitzonderlijk goeie gezondheid en voelt zich fitter dan fit.

Transformatie

Die transformatie is ook de gemiddelde twintigjarige TikTok-gebruiker niet ontgaan. Geregeld krijgt ze seksuele berichtjes in haar inbox, iets waar ze zelf géén fan van is, voor alle duidelijkheid. “Ik krijg ze van mannen die nog maar net 20 jaar oud zijn, zelfs soms van vrouwen. Ik ben heel open-minded en zal niet snel oordelen, maar om mij te krijgen zal het toch voornamelijk van humor moeten afhangen. Ik post zelf sexy foto’s, maar hou het beschaafd. Dick pics zijn niets voor mij en vind ik heel oneerbiedig naar een vrouw toe”, zo geeft ze aan.

Foto: TikTok

@lalie.quebec Hot grandma is back #hotgrandma #transition #lalie #genxgirls💜 ♬ On The Floor – 1:23am

@lalie.quebec 53 grandma #genxgirls💜 #hotgrandma #lalie #transfo ♬ whyisthisaudiofamous – molly 💛

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels