Vind ons op

Zita

Video

Influencer gebruikt enkel ‘lelijke’ foto’s van zichzelf op Tinder… en fans vinden het geniaal! (video)

Het ‘feel good’-verhaal van de dag: een TikTokster probeerde op een nogal ongebruikelijke manier de perfecte match te vinden via het online dating-platform Tinder. Ze gebruikte enkel – naar eigen zeggen – ‘lelijke’ foto’s van zichzelf en hoopte op die manier dat haar date aangenaam verrast zou zijn als ze elkaar in het echt zouden ontmoeten.

TikTokster Shanel wilde met haar techniek ook haar kansen vergroten om iemand tegen te komen die niet oppervlakkig is. In eerste instantie kreeg ze weinig tot geen matches, maar momenteel date ze iemand die had gezegd dat ze er veel beter uitzag in persoon. De hele gebeurtenis legde ze vast via verschillende filmpjes op TikTok.

Berichtje

Na haar date kreeg ze nog een berichtje van hem: “Je ziet er een pak beter uit in het echt, ik had je hier zelfs niet verwacht. Je bent veel beter dan je Tinder-profiel doet uitschijnen”, zo gaf hij haar mee. De video’s haalden meer dan 6 miljoen views en meer dan duizend , veelal positieve, comments. “Dit is eigenlijk een heel goed en straf idee”, zo vonden velen.

Foto: screenshot TikTok

@shanelowhateva Lmaooo stay tuned…#tinder ♬ COMMA$ – Curtis Roach

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top