HomeNieuwsVideo“Ik ging op date met een kerel die me de volgende dag...

“Ik ging op date met een kerel die me de volgende dag DEZE belediging stuurde” (video)

Een vrouw die via het datingplatform Bumble voor het eerst sinds lang op date ging kreeg het een dag later nogal hard te verduren. TikTokster Alice sprak met haar match af, maar kort daarna besefte ze dat ze toch niet compatibel waren en dus ontvolgde ze hem op Instagram.

En dat was voor de man in kwestie een stap te ver. De dag na de date kreeg ze enkele privéberichten van hem die niet meteen zijn meest beleefde kant toonden. “Je hebt me ontvolgd? Ok, wel, je krijgt van mij hetzelfde, jij saai kreng. En dat geldt ook voor je zwemkledingmerk.” Ook op WhatsApp liet hij nog een bericht achter: “Nadat je me de stad in sleurde om naar je saaie uiteenzetting te luisteren over je fucking hond terwijl ik gewoon thuis had kunnen zitten.”

”Absoluut kind”

Alice bracht het voorval aan het licht op TikTok en gaf meteen mee dat ze hem een ongelooflijk kinderachtige man vond. “Ik wou dat ik thuis was gebleven”, zo vertelt ze. Haar volgers deelden haar mening: “Ik denk dat je daar een kogel ontweken hebt, Alice! Ik voel me beschaamd in zijn plaats. Als ze al zoveel rode vlaggen tonen vooraleer je er veel tijd in hebt geïnvesteerd, dan ben jij de winnaar.”

Foto: TikTok

@albroads @Bumble sort it out pls x #datingfail #unfollowed ♬ Oh No – Kreepa

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels