Vind ons op

Zita

Video

Hij toont zijn penis aan jogster. Maar dan zet ze de achtervolging in! (video)

Bijzonder tafereel uit Massachusetts, Verenigde Staten.

Daar was een dame rustig aan het joggen, toen plots een man kwam aangelopen. Tot twee keer toe toonde hij zijn penis aan haar…

Op onderstaande video, die door de politie van Massachusetts online werd gezet, zien we een stuk van wat er nadien gebeurde. De dame draait zich om (richting de man) en zet de achtervolging in.

Ze wist de man tegen de grond te werken. En dat hoeft niet te verbazen, want de dame zat vroeger nog in het Israëlische leger en brengt nu haar dagen door als personal trainer. Wanneer ze, wegens gebrek aan hulp van omstaanders, zelf de politie wil bellen, weet de dader te ontsnappen. De politie is nog steeds op zoek naar de ‘flasher’.

“Ik had geen zin om zijn kleine penis te zien!”

In een slachtofferrol kruipen, weigert de dame. “Toen ik hem bij de kraag had gevat, was hij bijzonder bang”, laat ze weten. “Als ik niet achter hem had aangegaan, zou hij in de toekomst misschien een meisje de schrik van haar leven bezorgen”, vult ze aan. “Ik had geen zin om zijn kleine penis te zien!”

De man zelf zou tegen de dame gezegd hebben dat het ‘per ongeluk’ was. “Tot twee keer toe? Dat geloof ik niet”, liet de dame nog weten.


https://www.instagram.com/p/B0HllJkAd93/
https://www.instagram.com/p/Bzz_fUjgFS3/
https://www.instagram.com/p/Bx-xKJWAXBR/

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top