HomeNieuwsVideoGender reveal in Mexico loopt tragisch af: vliegtuigcrash en dode (video)

Gender reveal in Mexico loopt tragisch af: vliegtuigcrash en dode (video)

Een gender reveal party in Mexico heeft afgelopen zondag een gruwelijke wending genomen. Een sportvliegtuigje dat een roze wolk moest lossen boven het koppel stortte neer. Het incident werd op beeld vastgelegd.

Het incident vond plaats in San Pedro, Sinaloa. Een stel had een vliegtuigje ingehuurd dat de lucht boven hen moest vullen met roze rook, om zo het geslacht van hun ongeboren kind te onthullen. Enkele aanwezigen filmden de reactie van de aanstaande ouders toen het vliegtuig enkele meters boven hun hoofden overvloog.

Toen liep het fout: op beelden is te zien hoe het Cessna-sportvliegtuig plots bruusk z’n neus omhoog tilt, waarna de linkervleugel afbreekt en het toestel een aantal omwentelingen maakt vooraleer even verderop in een veld neer te storten. De aanwezigen leken zich aanvankelijk van geen kwaad bewust en bleven het koppel toejuichen.

Piloot bezwijkt in ziekenhuis

Volgens de lokale krant Linea Directa overleefde de piloot, inmiddels geïdentificeerd als de 32-jarige Luis Ángel, de crash aanvankelijk. Op beelden die Breaking Aviation News deelde is te zien hoe Rode Kruis-medewerkers de man uit het wrak sleuren.

Ángel werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis in Navolato vervoerd, waar hij later alsnog bezweek aan zijn verwondingen.Alles wat je wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/gender-reveal-mexico-loopt-tragisch-af-vliegtuigcrash-en-dode-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels