HomeNieuwsVideoFitnesscoach gebeten door python terwijl hij promo filmt op parkeerterrein (video)

Fitnesscoach gebeten door python terwijl hij promo filmt op parkeerterrein (video)


Een fitnessinstructeur is viraal gegaan nadat hij in zijn oor werd gebeten door een slang terwijl hij een promotievideo filmde met het reptiel als accessoire.

Lenny Makinde, die een sportschool uitbaat in het Verenigd Koninkrijk, werd gefilmd terwijl hij zich opdrukte boven de 25 kg wegende python die hij van een vriend had geleend om Londenaren te bewijzen dat je “altijd en overal” kunt trainen. Maar terwijl hij een outro opneemt voor het segment voor zijn Instagram-profiel bijt de python in zijn oor, waardoor Makinde het uitschreeuwt van schrik.

De 28-jarige adviseerde eerder paardrijden, fitness in de metro en een vreemde toestand met een ijscowagen in zijn bizarre maar aandoenlijke reeks workouts doorheen Londen.

Hij vertelde de Evening Standard: “Ik werd brutaal en was niet meteen tevreden over het einde van het filmpje, laten we iets anders proberen. De slang moet me gehoord hebben en dacht: ‘Ik heb er genoeg van en ik zal het je tonen’. “Onmiddellijk nadat ik zei dat hij de enige slang is die ik vertrouw, beet hij me.

Geschrokken

“Het deed geen pijn man, ik ben in orde. Ik heb een knabbeltje aan mijn oor, een klein wondje maar ik ben in orde. Ik was vooral geschrokken omdat ik zo met mijn video’s bezig ben dat ik vergat dat ik een slang om mijn nek had…”

Makinde zei dat hij zijn trainingen bij elke stap “creatiever” wil maken en dat het een natuurlijke progressie was om daar wilde dieren bij te betrekken, even later filmde hij zichzelf voor de eerste keer paardrijdend.

“Voor mijn video’s probeer ik gewoon creatief te zijn en buiten de gebaande paden te denken om mezelf zo ver mogelijk te pushen.”

Uit onderzoek blijkt dat Britse sportscholen 3,1 miljard pond hebben verloren aan de pandemie voordat ze maandag eindelijk weer open mochten toen de lockdown-maatregelen werden versoepeld.

Foto: Pixabay Bron: Evening Standard

onderaan

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels