HomeNieuwsVideoDankzij deze lifehack worden je waardevolle spullen nooit meer gestolen op strand:...

Dankzij deze lifehack worden je waardevolle spullen nooit meer gestolen op strand: «Geniaal!»

Het gebeurt weleens dat je op het strand spullen verliest of – erger nog – ze gestolen worden. Wel, de dame in onderstaande video demonstreert hoe je dat kan voorkomen.

Als er één ding is waar je niet mee bezig wil zijn als je een dagje op het strand vertoeft, dan is het dat je waardevolle spullen niet op een of andere manier verdwijnen. Om diefstal alvast tegen te gaan, bestaat er een handig trucje. Zo kan je je smartphone en portefeuille bijvoorbeeld in een luier steken en die vervolgens op je handdoek laten liggen. Wedden dat niemand hem meeneemt?

Niet waterdicht

Het ideetje komt van een vrouw op YouTube, waar ze de lifehack vakkundig demonstreert. «Eentje om te onthouden, bedankt», «Gewoonweg geniaal!», en «Zalig, goed idee!», klinkt het in de reacties. Al merken enkele mensen op dat het trucje niet helemaal waterdicht is. «Maar wat als iemand de luier opraapt en in de vuilbak gooit?», vragen sommigen zich af.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/selfcare/dankzij-deze-lifehack-worden-je-waardevolle-spullen-nooit-meer-gestolen-op-strand-geniaal

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels