HomeNieuwsVideoDame schaamt zich dood nadat ze seksuele grap per ongeluk naar familie...

Dame schaamt zich dood nadat ze seksuele grap per ongeluk naar familie stuurt: “FOUTE GROEPSCHAT!” (video)

Vergissen is menselijk. Dat zal ene Riley wel kunnen bevestigen…

Maar sommige vergissingen zijn al wat pijnlijker dan de andere. Riley’s tante had wat familieleden samengevoegd in een groepschat om iedereen op de hoogte te houden van haar hond die op sterven lag… Da’s natuurlijk wel zo handig bij zo’n zwaar onderwerp, waar velen anders toch individueel vragen voor een update.

Maar wat Riley dan per ongeluk deed, zorgde voor een onbedoelde ‘komische noot’. Al vond niet iedereen van haar familie het even grappig.

“FOUTE GROEPSCHAT!”

Ze stuurde namelijk per vergissing een seksueel getint grapje door, dat zich maar moeilijk laat vertalen om overeind te blijven. “Some days you eat the a**, other days the a** eats you”, klonk het grapje…

Behoorlijk ongepast gezien het gevoelige onderwerp én het feit dat ze het naar familieleden stuurde. “FOUTE GROEPSCHAT”, schreeuwt Riley meteen in hoofdletters. “Dit spijt me zo”, probeert ze nog.

“Kan jij dit verwijderen?”, vraagt een misnoegd familielid meteen. “Helaas niet, maar iedereen kan het wel individueel verwijderen”, legt Riley met rode wangen uit… Wat er verder nog aan reacties binnenstroomde na Riley’s blunder, ontdek je op onderstaande video die momenteel viraal gaat op TikTok.

@lemonss28

i’m still so sorry mimi ##BestSeatInTheHouse ##mybad ##fyp ##greenscreenvideo ##thosearemyknees

♬ Oh No – Kreepa

Foto: TikTok – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels