Vind ons op

Zita

Dame gaat héél ver om haar overspelige vriend te ontmaskeren. Met succes: “Ik heb ‘m betrapt!” (video)

Video

Dame gaat héél ver om haar overspelige vriend te ontmaskeren. Met succes: “Ik heb ‘m betrapt!” (video)

Vermoeden dat je partner ontrouw is, is niet leuk.

Jouw vermoeden dan ook nog eens bevestigen? Da’s al helemaal rot. Onderstaande dame (Steph) ging wel héél ver om de waarheid aan het licht te brengen.

Voor menig ontrouw persoon is de komst van Instagram en andere sociale media natuurlijk niet zo ‘gunstig’. ’t Is ook zo dat Steph haar ontrouwe partner heeft weten te ontmaskeren. Al ging ze wel héél ver.

“Ik heb ‘m betrapt!”

Op onderstaand filmpje zien we Steph pas helemaal op het einde. Maar we horen haar wel de hele tijd. “Ik had via Instagram opgezocht op welke locatie hij zich bevond. Dan ben ik élk profiel van élk meisje dat op dat moment ook op die plaats was, gaan checken”, opent ze.

“Ik bekeek al hun ‘Stories’ (filmpjes, red.) en maakte er opnames van. Ik vertraagde de filmpjes om te zien of mijn vriend ergens in één van de filmpjes (van die andere dames, red.) verscheen”, gaat ze verder. Uiteindelijk mét ‘succes’. “Ik heb ‘m betrapt”, laat ze bijna triomfantelijk weten. Haar vriend passeerde dus de revue op één van de filmpjes van één van de dames… Kijk maar:

@chlopowell2

MI5 or the FBI please employ her… #fyp #BeBold #psycho #investigator #mi5

♬ original sound – Chloe Powell

Foto: still TikTok – Bron: Daily Star

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top