HomeNieuwsVideo‘Crash-tutorial’ gaat viraal: “Zo kan je je wagen op z’n dak krijgen....

‘Crash-tutorial’ gaat viraal: “Zo kan je je wagen op z’n dak krijgen. Makkelijk toch?” (video)

”Mag ik jullie voorstellen: idioot één en idioot twee.” Zo begint de ludieke video van YouTuber Siim Kuusik, een man die een dashcamvideo becommentarieert waardoor het lijkt alsof je een “how to”-video aan het volgen bent. In dit specifieke geval krijg je de instructies voorgeschoteld om je auto op z’n dak te laten landen.

Toegegeven, misschien wel de meest nutteloze tutorial ooit, maar het tovert bij veel mensen wel een glimlach op het gezicht. Want, zo blijkt, we zien twee kemphanen op de openbare weg die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En dan is het als buitenstaander altijd amusant om de ontwikkelingen tussen hen op de voet te volgen.

”Elkaar inhalen”

Beide bestuurders halen elkaar in en krijgen het zodanig op hun zenuwen dat een ongeval eigenlijk de meest voorspelbare uitkomst wordt op een bepaald moment. En zo geschiedde, want niet veel later ligt één van hen op z’n dak. Tot groot jolijt van de kijkers: “Bedankt voor de tutorial! Ik ga nu naar buiten om het ook uit te testen!”. Een andere persoon merkt wel op: “Ik ben fan van motorrijders die stoppen om te checken of de mensen ok zijn.” Het hele voorval speelt zich af in Pärnu trouwens, een stad in Estland.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels