HomeNieuwsVideoCompilatie vol straffe autocrashes gaat viraal: “Dit zijn de grootste idioten op...

Compilatie vol straffe autocrashes gaat viraal: “Dit zijn de grootste idioten op de weg” (video)

Meer dan 4 miljoen keer. Zo vaak is deze compilatie aan straffe autocrashes al bekeken op korte tijd. Het is meteen één van de populairste filmpjes op het YouTube-kanaal van Dash Cam Central. “Slechte chauffeurs, idioten in wagens”, zo klinkt het in de titel.

En dat is een understatement, want sommige acties die de revue passeren in de bewuste video hou je niet voor mogelijk. Toegegeven, we hebben ook onze dosis aan bizar rijgedrag op de Belgische wegen, maar de meeste zaken die in dit filmpje gebeuren, zijn toch nog een pak extremer.

”Kon vermeden worden”

De commentaren onder de YouTube-video zijn dan ook niet mals. “Meer dan 80% van de ongelukken die je in dit filmpje ziet konden vermeden worden moesten de chauffeurs hebben gekeken naar wat er 50 meter voor hen gebeurt. Dat heet “defensief rijden””, zo laat een persoon weten. “Het is ongelooflijk hoe vaak dat de mensen die deze ongelukken veroorzaken, gewoon verder rijden, alsof er niets gebeurd is. Ze stoppen zelfs niet om te helpen”, merkt iemand anders op.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels