HomeNieuwsVideoBIZAR! “Ik ging naar spoed voor een nierinfectie, maar wist niet dat...

BIZAR! “Ik ging naar spoed voor een nierinfectie, maar wist niet dat ik hoogzwanger was” (video)

Het is praktisch niet te geloven, maar deze vrouw gaat er prat op dat haar verhaal de complete waarheid is. Rachael Fogarty uit Liverpool kon door hevige pijn niet slapen, dus ging ze met haar papa naar de spoedafdeling in het ziekenhuis. Zij had de indruk dat ze kampte met een zware nierinfectie…

Maar dat draaide even anders uit. Want de 29-jarige vrouw – in het dagelijkse leven een administratief assistente – zou een hele nacht lang onderzocht worden, maar dokters konden maar geen oorzaak vinden van haar hevige pijn. Tot een gynaecologe zich moeide: die gaf aan dat ze haar weeën had en dat ze spoedig zou bevallen.

TikTok

Rachael deelde haar verhaal op sociale media: “Plots vroeg een gynaecologe me of ik zeker was dat ik niet zwanger was. En ik antwoordde dat dat echt niet kon. Waarop ze weer aangaf dat ze de baby voelde en dat ik op het punt stond te bevallen. Ik was er nog steeds van overtuigd dat dat niet kon. Maar goed, ondertussen ben ik mama geworden van een prachtig zoontje en zowel mijn man als mijn ouders zijn in de wolken!”

Foto: TikTok

@rachael.fog #hospital #surprise #idiot #stupid #unknownpregnancy ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels