HomeNieuwsVideoBaasje koopt vestje met naalden voor hond 'om de vogels weg te...

Baasje koopt vestje met naalden voor hond ‘om de vogels weg te houden’: “Dit is hilarisch!” (video)

Bizar filmpje van een zekere Karen op TikTok. Zij gaat viraal met een video waarin ze haar chihuahua een zogenaamd ‘veiligheidsvestje’ aantrekt om agressieve vogels op een afstand te houden. En het internet denkt er het zijne van.

Toegegeven, steeds meer en meer baasjes van kleine honden zijn de laatste jaren alerter voor eventuele aanvallen van vogels. Het risico bestaat dat de viervoetertjes inderdaad slachtoffer worden van irritante vliegende schepsels. Maar we weten niet of dit ‘pakje’ de oplossing der oplossingen is. Het ziet er gek uit, maar de chihuahua in kwestie lijkt het zich niet te deren.

LEGO

De commentaren bij de video bleven dan ook niet lang uit. “Een havik zou superveel schrik van je moeten hebben”, zo schrijft iemand. “Die gaat nog denken dat hij op een blokje LEGO is gaan staan.” Ondertussen werd het filmpje al meer dan 1,3 miljoen (!) keer bekeken. “Ik denk dat ik je hond vorige maand nog heb gezien tijdens een metalconcert”, zo grapt een andere persoon nog.

Foto: TikTok

@technical_difficulty Little dog problems🤣. #chihuahua #shefancy #safetyfirst #hawkvest #coyotevest ♬ original sound – Daisy Lou the Chi

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels