HomeNieuwsVideoAanstormende trein ramt vrachtwagen met kraan: «Oh nee!» (video)

Aanstormende trein ramt vrachtwagen met kraan: «Oh nee!» (video)

Een vrouw filmde onlangs hoe een trein op een zwaar geladen vrachtwagen knalde. Het is een klein mirakel dat er niemand gewond raakte.

Het bloedstollende incident speelde zich maandag af in Ringgold, een plaats in de Amerikaanse staat Georgia. Een vrachtwagen met een kraan op de oplegger kwam vast te zitten op de overweg. Tot overmaat van ramp stormde er net op dat moment een trein aan. De vrachtwagenchauffeur kon de oplegger nog net op tijd van zijn cabine ontkoppelen, maar de trein kon niet meer op tijd stoppen en doorkliefde het gevaarte met een gigantische klap. Zowel de bestuurder van de trein als de vrachtwagenchauffeur bleven gelukkig ongedeerd.

Onvoorstelbare kracht

«Dat had veel erger kunnen aflopen», beseft iemand in de reacties. «De chauffeur deed alles wat hij moest doen voordat de impact plaatsvond», «Ongelukken gebeuren, maar het is goed dat niemand gewond raakte», «De kracht van een trein is onvoorstelbaar groot. Al dat gewicht in combinatie met de korte remafstand maakt het onmogelijk om op tijd te stoppen», en «Dat was heftig. Ik hoop dat iedereen het goed stelt», wordt er ook gereageerd.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/wtf/aanstormende-trein-ramt-vrachtwagen-met-kraan-oh-nee-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels