HomeNieuwsLifestyleZo heb je nooit meer last van een kater

Zo heb je nooit meer last van een kater

’s Ochtends wakker worden met een slopende kater. We’ve all been there. En hoewel we vaak gewoon wachten tot het weer over gaat, denkt een Canadese onderzoeker eindelijk het perfecte anti-kater-middeltje gevonden te hebben.

Barstende hoofdpijn, misselijkheid, extreme vermoeidheid… We weten allemaal dat een kater ‘no fun’ is. En we hebben veel over voor een wondermiddeltje dat ons er van af helpt. Shaughnessy Bishop-Stall, een onderzoeker uit Canada, zocht jaren naar de oplossing tegen een kater. Hij denkt nu eindelijk het perfecte middeltje gevonden te hebben.

Trip naar Vegas

De onderzoeker boekte een tripje naar Las Vegas om het perfecte anti-kater-middel te ontdekken. Daar beleefde hij wilde nachten en vreselijke hangovers, waar hij telkens van af probeerde te geraken. “Er zijn een aantal zaken die helpen tegen een kater”, aldus Bishop-Stall in The Guardian. “Een adrenaline-rush bijvoorbeeld. Maar je kan moeilijk elke keer gaan bungeejumpen.”

Wierook 

Na een lange zoektocht denkt de Canadees eindelijk de ultieme oplossing gevonden te hebben: ‘frankincense’, een aromatisch bestanddeel dat ook in wierook en parfum gebruikt wordt. “Het lost alle vervelende symptomen van een hangover op”, vertelt Bishop-Stall. “Je zal niet langer aan je zetel gekluisterd zijn na een avondje stappen.” Enkele stokjes wierook aansteken of een paar druppels ‘frankincense’ in bad? Het is alvast een poging waard.

Het bericht Zo heb je nooit meer last van een kater verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels