HomeNieuwsLifestyleWil je er even tussenuit? Tripadvisor somt de tien beste wellnessbestemmingen op

Wil je er even tussenuit? Tripadvisor somt de tien beste wellnessbestemmingen op

In de hectiek van het leven willen meer en meer toeristen rust en bezinning als ze op reis gaan. Wellnessbestemmingen met een ruim aanbod aan yoga doen het dan ook erg goed. Reissite Tripadvisor somde de tien beste bestemmingen op. Allen daarheen. 

Bali, Indonesië

Het Indonesische eiland lijkt maar niet in te boeten aan populariteit. De mogelijkheden om te ontspannen zijn oneindig: je kan er aan yoga doen, duiken, wandelen en lekker eten. Bovendien zijn de hotels van topkwaliteit en de mensen buitengewoon aardig.

Foto Unsplash

Rishikesh, India

Rishikesh is een heilige stad in het Himalyagebergte. Een oord van rust en spiritualiteit waar je wandelingen kunt maken en aan yoga kunt doen.

Sedona, Amerika

Nood om je batterijen op te laden? Geen betere plaats dan in Sedona. Deze droge plaats in de woestijn van woestijn van Arizona ligt ver weg van de beschaafde wereld en is ideaal om even te ontprikkelen.

Foto Unsplash

Hepburn Springs, Australië

In Hepburn Springs vind je niet alleen wondermooie natuur, maar ook de grootste natuurlijke mineraalbronnen van Australië. Sinds 1895 genieten toeristen hier al van wellnessfaciliteiten.

Ko Samui, Thailand 

Het derde grootste eiland van Thailand is de hotspot voor toeristen die op zoek zijn naar zingeving. Onder enkele exotische palmbomen kan je genieten van rust en stilte en het goede weer. Wie liever iets cultureel wil aandoen, kan de vele boeddhistische tempels bezoeken.

Foto Unsplash

Zijn ook populair 

Stonden niet in de top vijf van populaire wellnessbestemmingen, maar trekken toch nog een hoop toeristen aan:

Costa Rica
Zwitserland
Zwitserland
Malediven
Spanje

Het bericht Wil je er even tussenuit? Tripadvisor somt de tien beste wellnessbestemmingen op verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels