HomeNieuwsLifestyleVrouwen zweren bij dit parfum: "Als ik het draag, wordt mijn vriend...

Vrouwen zweren bij dit parfum: “Als ik het draag, wordt mijn vriend helemaal wild van me”

Een parfum van het Amerikaanse bedrijf Eye of Love krijgt opvallende recensies van gebruikers. Zo beweren sommige vrouwen dat ze nooit eerder zoveel aandacht kregen van hun partner of andere mannen…

Dat geur aantrekkelijk kan zijn, staat als een paal boven water. Maar sommige parfums zijn dat nog een tikkeltje extra. Zo krijgt de ‘One Love Pheromone Perfume’ van Eye of Love – een parfum op basis van feromonen die verkrijgbaar is voor 50 euro – overwegend lovende reacties.

Betoverd

Sinds ze het dragen, merken heel wat vrouwen dat ze plots meer aandacht krijgen van mannen dan anders. “Wat betreft de doeltreffendheid: ik vind het waanzinnig hoe goed het werkt. Als ik het draag, wordt mijn vriend helemaal wild van me (op een goede manier), alsof hij betoverd is door liefde of obsessie”, “Ik hou van de geur. Subtiel en fris. Heel vrouwelijk en een geweldig cadeau voor iedereen”, en “Ik ben dol op de geur. Als ik het draag, blijft mijn vriend me ‘de blik’ geven. Ik wandelde door de supermarkt en voelde dat er mannen naar me keken. Een van hen begon me zelfs te volgen (op een veilige, niet stalkerige afstand) en toen ik hem aankeek, keek hij verlegen alsof hij niet zeker wist wat er aan de hand was”, lezen we onder meer in de reviews.

Foto: Shutterstock

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels