HomeNieuwsLifestyleVrouw geeft 80.000 euro uit aan plastische chirurgie: “Zonder die investering zou...

Vrouw geeft 80.000 euro uit aan plastische chirurgie: “Zonder die investering zou ik nu in een McDonald’s werken” (video)

Meer dan 80.000 euro. Zoveel gaf Jazmyn Forrest uit aan plastische chirurgie. “De beste beslissing van haar leven”, noemt ze het. “Want zonder die slimme investering had ik zeker gewerkt in een McDonald’s.

Een vrouw heeft voor meer dan 80.000 euro aan plastische chirurgie laten doen om zichzelf te verzekeren van een ‘prinsessenlevensstijl’. Jazmy Forrest is 24 jaar oud, maar was niet tevreden over haar uiterlijk. Over een periode van zes jaar liet ze haar borsten vergroten, een liposuctie uitvoeren, de grootte van haar voorhoofd reduceren, haar achterwerk vergroten, haar neus aanpassen en haar spataders verwijderen. Om maar te zeggen dat er wel wat werk aan gebeurd is.

”Mooie meisjes”

Jazmyn gaf in een recent interview aan dat ze op een bepaalde leeftijd besefte dat “mooie meisjes het gewoon beter doen en hebben in het leven”. En dus ging ze voor de eerste keer onder het mes op 18-jarige leeftijd. En op zich lijkt ze gelijk te hebben, want dezer dagen geniet ze van een geweldige thuis met haar sugar daddy die haar vakanties, designerkleding en medische ingrepen betaalt. Op TikTok verzamelde de vrouw zo’n 190.000 volgers en deelt ze haar verhalen.

Foto: TikTok

@jazmynforrest69 Did I do it right? 🥺😅 #firstclass #jackharlow #futurehusband ♬ First Class – Jack Harlow

@jazmynforrest69

Hi I’m Jazmyn Forrest and welcome to my spoilt life 💸💖✨

♬ original sound – Sad_account

@jazmynforrest69 Blonde twins! #lookalike ♬ original sound – lovelypeachclips

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels