HomeNieuwsLifestyleVrouw bekent: "Ik bedrieg mijn vriend altijd op vakantie... De zon maakt...

Vrouw bekent: “Ik bedrieg mijn vriend altijd op vakantie… De zon maakt me heel geil!”

Sian, een 29-jarige IT’ster, blijkt er naar eigen zeggen avontuurtjes met vreemden op na te houden wanneer ze in het buitenland gaat feesten. Ze doet haar boekje open over het feit dat de vakantiezon haar aanzet tot bedrog.

Sian werkt in IT, is 29 en woont in Andover, Hants, in het Engelse Hampshire. De vrouw wordt naar eigen zeggen ‘botergeil’ van hitte en een stevig vakantiezonnetje en laat dat nu net twee elementen zijn die ze regelmatig tegenkomt wanneer ze weer op één van haar party trips gaat. “Ik hou van aug-LUST-us!”, zo vertelt ze. “Dan ga ik altijd met vrienden feesten in het buitenland!”

”Niet meer met partner”

“Ik ga niet meer twee weken per jaar op vakantie met mijn partner, want dat was ongelooflijk saai. Altijd naar dezelfde plek gaan en hetzelfde eten elke avond, dat is niets voor mij. We kiezen er dus voor om regelmatig weg te gaan tijdens korte trips met vrienden en we hebben een deal gesloten: wat gebeurt tijdens de trip, blijf tijdens de trip. We hebben mekaar toestemming gegeven om met anderen te slapen. Ondanks die ‘vrije’ levensstijl, blijf ik wel zielsveel van mijn partner houden!”, aldus Sian.

Foto: Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels