HomeNieuwsLifestyleVoor het beste hotel van Europa moet je in Griekenland zijn

Voor het beste hotel van Europa moet je in Griekenland zijn

De ene vakantie is de andere niet en hetzelfde geldt voor hotels. Sommige zien er nu eenmaal beter uit en bieden een meer kwalitatieve service dan andere. Hoewel de coronacrisis nog steeds volop bezig is, mogen we wel gewoon op vakantie dus als je de kans hebt, neem je het er maar beter van nu het kan. 

Griekenland is altijd al een favoriet bij het grote publiek en ook nu kan je gewoon naar het prachtige land afzakken. De mogelijkheden ter plaatse zijn eindeloos, maar als je echt eens wil uitpakken, trekt je beter naar Santorini. Daar ligt namelijk het beste hotel van Europa.

Zonsopgang én zonsondergang

Travel + Leisure verkiest elk jaar het beste hotel van Europa en dit jaar is de eer weggelegd voor het resort Canaves Oia Epitome op het Griekse eiland Santorini. Het vijfsterrenhotel ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens voorzien val alle mogelijke comfort. In totaal zijn er 24 suites en villa’s beschikbaar en de meeste daarvan hebben bovendien een eigen privézwembad – ideaal in coronatijden. Alsof dat nog niet genoeg is, geniet je in elke kamer van zowel de zonsondergang als de zonsopgang. Natuurlijk kan de keuken niet achterblijven en dus zorgt chef-kok Tassos Stefatos voor een verfijnde cuisine. Mocht je nog een extra reden nodig hebben om een verblijf te willen boeken – wat we betwijfelen – dan trekt dit je misschien over de streep: celebrities als Jennifer Lawrence en Helen Hunt waren eerder al in het hotel te gast. Als het goed genoeg is voor hen, is het niet aan ons om moeilijk te doen, toch?

Het bericht Voor het beste hotel van Europa moet je in Griekenland zijn verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels