HomeNieuwsLifestyleViraal: de metamorfose van deze moeder van zeven (!) kinderen gaat hard...

Viraal: de metamorfose van deze moeder van zeven (!) kinderen gaat hard op Instagram (foto’s)

Na haar laatste bevalling besloot ze een Instagramaccount te openen. Met succes!

Al zo’n 65.600 volgers wist Jessica Enslow te verzamelen. Het concept van haar account zit dan ook goed in elkaar. Als moeder van zeven kinderen weet ze maar al te goed wat ‘babyvet’ is. En keer op keer ging ze de strijd aan.

Na haar eerste bevalling schrok Jessica zich een hoedje. Ze doet haar verhaal nu in The Sun. “Ik dacht dat ik meteen in mijn jeans van voor mijn zwangerschap kon springen, maar ik kreeg ze zelfs niet halverwege over mijn dijen. Het was zeer deprimerend en ik voelde me er slecht bij. Ik besefte dat het meer dan gewoon ‘babyvet’ was en dat ik zou moeten sporten om dat gewicht weer te verliezen.”

Ook na haar zes volgende bevallingen besloot Jessica meteen terug te gaan sporten en op haar voeding te letten. Met het gewenste resultaat als gevolg. Haar gouden raad? “Begin gewoon ergens. Het zou zo simpel kunnen zijn als enkele positieve veranderingen in je dieet of jezelf verplichten tot een bepaalde hoeveelheid sport en je daaraan te houden. Eenmaal je resultaten boekt, wordt dat een sterke drijfveer!”

https://www.instagram.com/p/BZFIdnIBLhV/

https://www.instagram.com/p/BYhQZ6Qh8OM/

https://www.instagram.com/p/BaKtW6hjcE5/

https://www.instagram.com/p/BXomva2h4FQ

https://www.instagram.com/p/BXEqf-2hj4f/

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels