HomeNieuwsLifestyleVijf leugens die we vertellen tijdens het online daten

Vijf leugens die we vertellen tijdens het online daten

Online daten? Er spoken natuurlijk allerlei vragen door je hoofd wanneer je met je match aan het praten bent. Ben ik wel leuk genoeg? Hoe kom ik interessant over? Grote kans dat je het wel herkent: een leugentje om bestwil tijdens deze dates. Slow dating app Once zette een aantal herkenbare leugens op een rijtje. 

1. “Ik rook zelden”

“Ik rook bijna nooit. Alleen als ik stress heb. Of een drankje op heb. Eigenlijk ook weleens zonder drankje. En af en toe doordeweeks.”

2. Dit heb ik allemaal zelf gemaakt

Vrij vertaald: ik heb zelf het pakje cakemix opengescheurd, er boter, water en eieren aan toegevoegd en het daarna zelf in de oven gezet.

3. Ik ben heel sportief

Je wilt natuurlijk niet overkomen als een couch patato. Je hebt tenslotte ook die Body Challenge gedaan. Niemand hoeft te weten dat je dit maar vier en een halve dag hebt volgehouden.

4. Ik heb een brede kennis van muziek

Liever vaag blijven, dan uitkomen voor het feit dat je onder de douche keihard met Justin Bieber meezingt. Jouw echte muzieksmaak ontdekt die andere persoon op een later moment, tijdens een roadtrip of op zondagmorgen bijvoorbeeld.

5. Ik ben erg spaarzaam

Wetende dat je die H&M facturen van twee maanden geleden natuurlijk nog moet betalen. Ohja, en dat je wekelijks je spaarrekening plundert om dure sushi te bestellen.

Het bericht Vijf leugens die we vertellen tijdens het online daten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels