HomeNieuwsLifestyleVijf creatieve en originele carnavalskostuums

Vijf creatieve en originele carnavalskostuums

Aalst carnaval mag dit jaar helaas niet in volle glorie doorgaan. Maar dat wil niet zeggen, dat je je niet kan verkleden
op een kleinschaliger carnavalsfeest! Wie last minute nog een leuk kostuum zoekt, is hier op de juiste plaats.

M&M’s

Geen zin om veel geld of tijd te spenderen aan een toffe outfit? Dan is dit kostuum voor jou gemaakt. Neem een fel gekleurde T-shirt uit je kast en plak een witte uitgeknipte ‘M’ op je borst. Et voilà, je bent helemaal klaar om als een heerlijk chocoladesnoepje de dag te trotseren.

Pinterest / @themetamorphosisnet

Planten

Ben je in een creatieve bui en gaan looks boven comfort? Dan is je verkleden in een plant het perfecte idee. Haal die verf en karton al maar boven! Show al je vrienden jouw originele kostuum, wij zijn zeker dat je ze helemaal omver zal blazen.

Pinterest / @jazzdoodlesArt

Squid Game

Dit kostuum is misschien niet zo origineel, maar het is wel een hele leuke. Je kan je samen met je vrienden verkleden in de deelnemers van de populaire Netflixreeks, Squid Game. Deze outfit is ook nog eens een goed excuus om de hele dag in een joggingpakje rond te lopen.

Instagram / @shanbasee

Ijsblokje of Rubik’s Cube

Laat iedereen smelten voor deze leuke uitdossing. Zoek een grote kartonnen doos, maak er vier gaten in en verf ze lichtblauw voor een ijsblokje of in verschillende kleuren voor een Rubik’s Cube. Dit kostuum is niet zo comfortabel, maar heel makkelijk om aan en uit te trekken. Het is dus zeker de moeite waard.

Pinterest / @MathFour

Een boezem

Dit hilarische kostuum is ideaal voor jou en je soulmate. Net zoals een boezem, zijn jullie twee in dit kostuum onafscheidelijk. Het enige wat je voor dit gekke kostuum nodig hebt, is een witte T-shirt, een lap stof en een grote bal. Let op met nipslips!

Pinterest / @blackvelvetwitch

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/vijf-creatieve-en-originele-carnavalskostuums

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels