HomeNieuwsLifestyleInfluencer is RAZEND nadat ze volgers verliest door discussie rond masturbatie (foto’s)

Influencer is RAZEND nadat ze volgers verliest door discussie rond masturbatie (foto’s)

Influencer Nelly London zegt je misschien niet meteen iets, maar ze haalt momenteel wel wereldwijd het nieuws door de duizenden volgers die ze verloor op Instagram nadat een discussie rond masturberen helemaal uit de hand liep. De oorzaak? Een kortingscode voor een seksspeeltje.

Toen Nelly haar Instagram-fans een kortingscode meegaf voor de aankoop van de Vush Empress 2 Clitoral Vacuum Stimulator ging het hek van de dam. Blijkbaar was dat voor enkele duizenden volgers een brug te ver. “Je hebt een MAN!!!”, zo lieten fans weten. Nelly gaf meteen weerwerk: “Dus omdat ik een man heb, is het plotseling niet ok om het over masturbatiespeeltjes te hebben? Daar ben ik niet zo zeker van…”, zo klonk het.

”Klasse”

Een andere persoon gooide het over een andere boeg: “Ik dacht dat je stijl en klasse had. Wat als een kind die foto’s van dat seksspeeltje zou zien? Ontvolgd!” Maar Nelly London kon voor de opmerking geen begrip opbrengen: “Ik ga zelfs niet ingaan op hoe vreemd het is om het argument rond kinderen te gebruiken.” Een andere ‘fan’ vond dat ze haar man bedroog door het speeltje te promoten. “Het is ongelooflijk welke schandalige berichten ik heb ontvangen. Het toont nog maar eens aan hoeveel taboe er is rond dit onderwerp”, zo besluit ze.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels