HomeNieuwsLifestyleRelatie-experte doet boekje open: “Dit zijn de signalen die mannen je geven...

Relatie-experte doet boekje open: “Dit zijn de signalen die mannen je geven als ze enkel uit zijn op seks”

De Amerikaanse releatie-experte Megan Weks heeft in nieuw werk onthuld op welke rode vlaggen vrouwen moeten letten wanneer ze mannen daten. “Dit zijn de signalen die mannen je geven als ze enkel uit zijn op seks”, zo waarschuwt de 42-jarige New Yorkse in een interview.

“Van mannen die voor je willen koken tot zij die je constant berichten sturen, dit zijn de kerels waar je je voor moet behoeden”, vertelt Weks. “Wanneer een man enkel seks met je wilt zal hij heel heet en aanhankelijk overkomen. Hij zal je koosnaampjes geven als ‘schatje’ en ‘knap ding’ terwijl hij je eigenlijk nauwelijks kent.

Tactieken

“Hij zal meteen proberen om bij hem thuis af te spreken of je zelfs uitnodigen om eerst bij hem af te spreken om daarna uit te gaan. En vaak wil hij je hand vasthouden of met zijn hand je haar nonchalant strelen. Een man met seksuele gedachten in zijn hoofd zal je proberen fysiek aan te raken om te testen hoe ontvankelijk je bent. Laat mannen toe om je eerst te leren kennen. Het is heel belangrijk om die tijd te nemen zodat je weet of hij het waard is”, besluit Weks.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels