HomeNieuwsLifestyleVerkocht aan katten en aan speeddaten? Hier combineer je de twee

Verkocht aan katten en aan speeddaten? Hier combineer je de twee

Ben je op zoek naar een katminnende levensgezel? Of gewoon een lief tout court? Haast je dan deze zaterdag naar Kattencafé Kopjes in Amsterdam, waar je kan speeddaten tussen de poezen tijdens een heuse datenight.

Het kattencafé opende in 2015 de deuren en was meteen een groot succes. Intussen wonen er zo’n acht poezen, die er meer dan genoeg plaats hebben om zich helemaal uit te leven. Het kattencafé organiseert naast de gebruikelijke café-activiteiten ook yogales en filmavonden.

Zeven dates

En nu zet de cafébaas dus ook een speeddateevent op poten. Wie zich inschrijft, maakt niet alleen kennis met de acht katten, maar ook met zeven potentiële partners. Het grootste voordeel? Jullie hebben minstens één gemeenschappelijke interesse.

Wie te laat is voor dit event, moet overigens zeker de website van het café in de gaten houden. Bedoeling is om meerder speeddates op poten te zetten, elk met oog op een andere leeftijdscategorie en andere interesses.

20 euro

De prijs voor een speeddate avond is 20 euro. Daarvoor krijg je zeven dates, maar ook een hapje en een drankje. Inschrijven kan via info [email protected] met als onderwerp ‘Date Night’.

 

Het bericht Verkocht aan katten en aan speeddaten? Hier combineer je de twee verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels