HomeNieuwsLifestyleVergeet Tinder, er bestaat een dating-app voor fans van Kanye West

Vergeet Tinder, er bestaat een dating-app voor fans van Kanye West

Dating-apps vind je tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo bestaan er varianten voor mensen met een kinderwens, voor vrouwelijke feestvierders die een maatje zoeken en voor beroemdheden. Binnenkort wordt dat rijtje nog wat langer, want deze maand wordt een dating-app voor fans van Kanye West gelanceerd.

De nieuwe toepassing krijgt de toepasselijke naam Yeezy.dating, vernoemd naar de kledinglijn van de rapper. Ideaal voor fans van zijn muziek, ‘Keeping Up with the Kardashians’ en de Yeezy sneakers. Liefhebbers van Taylor Swift worden dan weer zonder pardon van de app gezwierd. Nogal wiedes, want het rommelt al jaren tussen de twee sterren.

“Mijn held”

De 21-jarige Harry Dry is de geestesvader van Yeezy.dating en is naar eigen zeggen al een maand bezig met het ontwerpen van de app. Hij kreeg het idee toen hij in bad zat en zich “een beetje eenzaam voelde”. Op de achtergrond draaide op dat moment ‘Bound 2’, een nummer van Kanye West. “Ik ben een enorme fan. Meer zelfs: hij is echt mijn held. Ik zou het dus geweldig vinden om te daten met een andere fan van Kanye”, vertelt Dry aan Metro.co.uk.

De app is nog niet operationeel, maar daar moet deze maand nog verandering in komen. Geïnteresseerden kunnen zich alvast online inschrijven voor de nieuwsbrief.

Het bericht Vergeet Tinder, er bestaat een dating-app voor fans van Kanye West verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels