HomeNieuwsLifestyle‘Trash Tag’-challenge: zwerfvuil opruimen doe je zo

‘Trash Tag’-challenge: zwerfvuil opruimen doe je zo

Het internet barst van de challenges en die zijn niet altijd even hoogstaand. Van schoenen gooien tot doen alsof je voorbij een spiegel rent: we hebben het allemaal al gezien. De nieuwe ‘Trash Tag’-challenge draagt echter een steentje bij aan het milieu. Een uitdaging waar we alleen maar achter kunnen staan!

#TrashTag

De ‘Trash Tag’ of ‘Climate Change’-challenge is eigenlijk heel simpel. Spot je ergens (een berg) zwerfvuil, dan maak je daar een foto van. Vervolgens ga je aan de slag en ruim je het boeltje op. Achteraf neem je een foto van het resultaat, inclusief goedgevulde vuilniszakken. Dat alles post je op sociale media met de hashtag #TrashTag en klaar!

Linde Merckpoel

Internationaal is de challenge alvast een grote hit: op Instagram telt de hashtag meer dan 27.000 posts. Maar ook in eigen land zitten we niet stil. Zo plaatste Linde Merckpoel bijvoorbeeld een foto op Twitter om te laten weten dat ook zij zwerfvuil verzamelt. Aarzel volgende keer dus niet om ook mee te doen als je op een hoopje afval botst. Vuilniszak in de aanslag en gaan.

Het bericht ‘Trash Tag’-challenge: zwerfvuil opruimen doe je zo verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels