HomeNieuwsLifestyleTickets voor festivals in Werchter worden niet terugbetaald

Tickets voor festivals in Werchter worden niet terugbetaald

Tickets voor de drie door de coronamaatregelen afgelaste muziekfestivals in Werchter worden niet terugbetaald. Ze worden omgezet in waardebonnen. Nele Bigaré van het organiserende Live Nation verwijst voor alle informatie over de ticketregeling naar de websites van de festivals.
De coronacrisis trok een streep door de drie geplande evenementen in het Festivalpark in Rotselaar: Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique. De organisatoren beslisten om de al verkochte tickets niet terug te betalen en te vervangen door tegoedbonnen. “Alle mensen die een ticket kochten, ontvangen daarover een mail”, zegt woordvoerster Nele Bigaré.

Ook voor drank- en eetbonnen

Live Nation sloot een akkoord met Ticketmaster, dat de verkoop van de tickets regelt. Het krediet kan gebruikt worden voor alle festivals in Werchter in 2021 en 2022. Het volledige bedrag wordt omgezet in een waardebon. Dat krediet wordt beschikbaar vanaf 15 september, via de website van Ticketmaster. De regeling geldt ook voor andere festivalproducten zoals eet- en drankbonnen. Festivalgangers met een ticket krijgen toegang tot een exclusieve voorverkoop voor de festivals van volgend jaar.

De regeling kreeg het fiat van minister van Werk, Economie en Consumenten Nathalie Muylle (CD&V).

Alle info over de ticketregeling voor Werchter staat op de websites van de festivals: www.rockwerchter.be, www.werchterboutique.be en www.twclassic.be

Het bericht Tickets voor festivals in Werchter worden niet terugbetaald verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels