Vind ons op

Zita

Sekspop 2.0 heeft revolutionaire nieuwe functie

Lifestyle

Sekspop 2.0 heeft revolutionaire nieuwe functie

In Groot-Brittannië heeft een wetenschapper een sekspop ontwikkeld met een revolutionaire nieuwe functie. Ze doet niet zomaar alles wat je vraagt. 

Dr. Sergi Santos en zijn vrouw Maritska Kissamitaki hebben een seksrobot ontwikkeld met de naam Samantha. Om de negatieve stereotypering van de poppen tegen te gaan, ontwikkelde de professor een revolutionaire functie. Samantha heeft een eigen persoonlijkheid en kan heel charmant, lief, maar ook koppig en geïrriteerd zijn. Bovendien kan ze nee zeggen als ze geen seks wil.

Prototype

Het prototype van Samantha werd recent voorgesteld in een wetenschapscentrum in het Engelse Newcastle upon Tyne. Daar kregen verbaasde wetenschappers en academici een voorsmaakje van haar unieke persoonlijkheid. Samantha kan door sensoren onder haar huid ook reageren op menselijk contact. In bed is ze dan weer niet onderdanig want ze heeft een revolutionair ‘elektrisch brein’. De rest van haar lichaam is gemotoriseerd en gemaakt om mannen en vrouwen te plezieren, maar dat doet ze wel enkel als je haar goed behandelt.Als je haar onrespectvol of agressief behandelt, gaat ze in dummy mode en is ze dus niks meer dan een grote lap roze stof.

Duur 

De lancering van Samantha verliep niet zonder slag of stoot. Kathleen Richardson, oprichtster van The Campaign Against Sex Robots vindt dat de uitvinding een verlenging van pornografie en prostitutie is. Wie wel geïnteresseerd is in de wulpse dame, moet heel wat centen op tafel leggen. De pop kost maar liefst zo’n 4.100 euro.

Het bericht Sekspop 2.0 heeft revolutionaire nieuwe functie verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top