HomeNieuwsLifestyleSeksfilmster Mia Malkova huilde elke week omdat haar man niet meer met...

Seksfilmster Mia Malkova huilde elke week omdat haar man niet meer met haar wilde vrijen (foto’s)

Mia Malkova, één van de bekendste en populairste pornoactrices ter wereld, is naar eigen zeggen enorm blij met haar huidige relatie met een Twitch-streamer, maar ooit zag haar liefdesleven er anders uit. In een podcast wijdt ze uit over haar vorige huwelijk.

Ze doet een boekje open over haar scheiding en de reden waarom ze gelooft dat de relatie gedoemd was om te falen. “Ik denk echt dat het kwam omdat er geen seks meer aan te pas kwam op een gegeven moment. Hij was erg onzeker op vlak van intimiteit met als gevolg dat hij nooit initiatief nam en zelfs totaal geen seks wilde met me. Dat duurde jaren”, zo vertelt ze in de Touchy Subject-podcast.

”Romantisch”

“Hou in het achterhoofd dat ik een hopeloze romanticus ben, dus ik zag hem graag en hij was mijn beste vriend. Ik had dan ook meer zoiets van “jouw mening is het enige wat telt voor mij, jij bent de enige persoon waar ik écht seks mee wil hebben”. Dus het feit dat hij jarenlang geen seks met me had deed me minder sexy voelen. Ik voelde me eigenlijk gewoon niet mooi. Ik heb er heel vaak om moeten huilen.” Uiteindelijk zouden de twee in 2018 scheiden.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels