HomeNieuwsLifestyleMama gaat uitdaging aan om 30 opeenvolgende dagen seks te hebben met...

Mama gaat uitdaging aan om 30 opeenvolgende dagen seks te hebben met haar man: “Niet makkelijk!” (video/foto’s)

Het is niet altijd makkelijk als koppel om de tijd te vinden om met elkaar te vrijen, maar een zekere Steph Claire Smith wil dat euvel aanpakken. Ze gaat de uitdaging aan om 30 opeenvolgende dagen seks te hebben met haar partner.

Smith, een model trouwens, gaf wat meer details vrij over haar challenge. Tijdens een lange relatie kan het soms makkelijk zijn voor koppels om in een soort van routine te belanden. De vonk tussen beide is dan ver zoek. Maar Stephanie Claire Smith, een model/podcast host/fitnessmama wil het niet zo ver laten komen en begon dus aan haar 30-dagen seksuitdaging. “Josh en ik zitten momenteel ongeveer in het midden van de challenge”, zo vertelt ze. “We zitten op dag dertien om precies te zijn. Hoe we het definiëren? Wel, het moet verder gaan dan kussen, maar het hoeft ook geen full-on vrijpartij te zijn om te tellen”, aldus Smith.

”Maakt het zoveel beter”

In het interview vertelt ze het belang van seks in hun relatie. “Ik weet niet hoe het bij de rest zit, maar elke keer als wij intiem zijn, dan maakt het onze relatie zoveel beter. Soms haat ik het om dat toe te geven, want soms heb ik er gewoon geen zin in. Maar we komen beter overeen, we knuffelen meer doorheen de dag en we zijn gewoon ook een pak liever tegen mekaar.” Dat het niet altijd even makkelijk is, zo’n uitdaging, dat vertelt ze ook: “Soms voelt het aan het eind van een lange dag aan als een taak. Er zijn ook al momenten geweest dat we ruzie maakten en dat we daarna beseften dat we nog seks met mekaar moesten hebben. Maar willen er echt voor gaan, dus we zetten door!”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels