HomeNieuwsLifestyle“Mijn vriendin wil me verlaten omdat ik altijd seks met haar wil....

“Mijn vriendin wil me verlaten omdat ik altijd seks met haar wil. Ze denkt dat ze niet goed genoeg voor me is…”

Een lezer van een Britse tabloid richtte zich tot de krant omdat bij bezorgd is dat zijn vriendin hem zal verlaten omdat hij een niet te stillen honger heeft naar seks. Zijn partner zou zich naar verluidt niet meer goed genoeg voor hem voelen.

De man begint zijn brief zo: “Mijn vriend zegt dat ze niet bij me kan blijven omdat ik ‘te goed ben in bed’. Ze claimt dat ze mijn energie en seksuele honger niet kan volgen. En ze zegt dat ik iemand verdien die sexyer is en meer durft te experimenteren. Krijg ik die complimenten omdat ze gewoon vrienden wil zijn? Want ik zie haar graag en ik wil dit doen werken, maar ze is er rotsvast van overtuigd dat we niet bij mekaar horen”, aldus de kerel.

”Bescherming”

Journaliste Jane O’Gorman antwoordde hem: “Het is mogelijk dat ze ongelooflijk onzeker is over zichzelf en ze zich op deze manier wil beschermen. Met andere woorden: hoe langer ze zegt dat je te goed bent voor haar, hoe minder pijn het zou doen moest je ze uiteindelijk toch laten vallen voor iemand anders. Maar op die manier vervult ze onbewust haar eigen vrees, natuurlijk. Want hoe lang hou jij het vol vooraleer je inderdaad daadwerkelijk de relatie beëindigt? De beste manier om dit aan te pakken is door het uit te praten. Zeg dat je verward en beledigd bent. Benadruk dat je van haar houdt en bij haar wil zijn.”

Foto: Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels