Vind ons op

Zita

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je kan nu een jaar werken vanop afstand in Barbados

Lifestyle

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je kan nu een jaar werken vanop afstand in Barbados

Als je net als velen onder ons sinds het begin van de coronacrisis vanuit je eigen woonkamer werkt, is de kans groot dat je intussen wel toe bent aan iets nieuws. Verandering van spijs doet eten, niet waar? Maakt het voor jouw job niet uit waar je je bevindt, zolang je je werk maar doet? Dan is dit misschien iets voor jou.

Normaal gezien komt er heel wat kijken bij een verhuis buiten de Europese Unie. Je moet een visum en een werkvergunning regelen en dat is niet bepaald een pretje. Vaak is het namelijk nodig om aan een aantal voorwaarden te voldoen en laat dat nu niet altijd mogelijk zijn.

Toerisme

Om het toerisme in het Caribische gebied weer aan te wakkeren na COVID-19 komt het eiland Barbados nu met een wel erg interessant aanbod op de proppen. Premier Mia Amor Mottley kondigde namelijk aan dat bezoekers een zogenaamde ‘Welcome Stamp’ van twaalf maanden kunnen krijgen. Daarmee richt Barbados zich met name op mensen die gedurende een jaar weleens van werkomgeving willen veranderen. Wie zegt er nu nee tegen een bureau op een tropisch strand? Vanaf 12 juli gaan de grenzen van het land weer open voor toeristen, maar omdat ze zich bewust zijn van het feit dat het momenteel nog niet vanzelfsprekend is voor toeristen om zomaar even op reis te gaan, hoopt de regering op deze manier wat extra inkomsten te genereren. De details van het plan moeten nog bekendgemaakt worden, maar wij beginnen ons alvast te informeren bij de Belgische dienst Buitenlandse Zaken over hoe snel we naar Barbados kunnen vertrekken.

Het bericht Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je kan nu een jaar werken vanop afstand in Barbados verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top