HomeNieuwsLifestyleStaycation in de Ardennen gepland? Dan is deze fotowedstrijd wat voor jou

Staycation in de Ardennen gepland? Dan is deze fotowedstrijd wat voor jou

Dat deze zomer een beetje anders dan gebruikelijk zal verlopen, moge duidelijk zijn. Door de coronacrisis is het niet zo simpel om een vakantie in het buitenland te plannen en heel wat mensen kiezen er dan ook voor om in eigen land op reis te gaan. Of je nu kiest voor een weekendje aan de kust of een wandelvakantie in de Ardennen: een staycation hoeft echt niet onder te doen voor een reis naar de andere kant van de wereld.

Lekker eten, een zalig bed en een mooie omgeving, meer heeft een mens niet nodig om zich op vakantie te wanen. Eén van de populairste bestemmingen binnen België zijn nog altijd de Ardennen en wij snappen wel waarom. Trek je deze zomer naar daar voor een weekendje of enkele weken, dan is er nog meer goed nieuws.

Ver weg, dichtbij

De toeristische dienst van de Ardennen, Visit Ardenne, lanceert namelijk een heuse fotowedstrijd op Instagram en Facebook. Bezoekers kunnen hun mooiste kiekje van de streek delen met de hashtag #ikvertrekverwegdichtbij. Verder is het ook belangrijk om @visitardenne te taggen en om het thema in gedachten te houden: avontuur en verandering van omgeving. Meedoen kan nog tot het einde van de zomer, waarna er maar liefst twintig winnaars gekozen zullen worden. Afhankelijk van je plaats in het klassement maak je kans op verschillende prijzen, gaande van een degustatiepakket met streekproducten tot een overnachting op een coole locatie in de Ardennen. Ideaal als je ook later op het jaar nog eens wil genieten van alle natuurpracht die de streek te bieden heeft. Meer info kan je vinden op de site van Visit Ardenne.

Het bericht Staycation in de Ardennen gepland? Dan is deze fotowedstrijd wat voor jou verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels