HomeNieuwsLifestyleOnlyFans-model spendeert bijna 100.000 euro om seks te hebben op ongewone plaatsen...

OnlyFans-model spendeert bijna 100.000 euro om seks te hebben op ongewone plaatsen (foto’s)

Een OnlyFans-ster heeft onthuld dat ze bijna 100.000 (!) euro heeft gespendeerd om haar fantasieën te vervullen. Mimi Boliviana kickt op seks op openbare plaatsen, de ene plek wat ongewoner dan de andere. En dat kost geld, zo blijkt, want die avontuurtjes brengen haar naar alle uithoeken van de wereld.

Mimi Boliviana is een model uit Bolivië en omschrijft zichzelf als een ‘seksinfluencer’. De 33-jarige vrouw stapte recent nog in het huwelijksbootje, maar dat houdt haar niet tegen om haar seksuele zelve volledig te laten losgehen. Samen met haar kersverse man Victor Ferraz – eveneens een model trouwens – woont ze in Dubai. “Ik zou zo weer 100.000 euro uitgeven om mijn fantasieën te vervullen”, zo laat ze weten.

Rijk

Mimi is naar eigen zeggen één van de meest bekende vrouwen op OnlyFans. En dat ze graag vrijt op ongewone plaatsen, daar heeft ze genoeg voorbeelden van. In een helikopter, op de zoutvlaktes van Salar de Uyuni, in het octagon van de MMA, op een jetski in het midden van de oceaan en op een verlaten eiland in Cartagena, het zijn maar enkele locaties die ze in het interview vermeldt.

Foto: Video Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels