HomeNieuwsLifestylePlayboy-model houdt van buitenseks: “Al opgepakt door politie, maar ik blijf het...

Playboy-model houdt van buitenseks: “Al opgepakt door politie, maar ik blijf het doen!” (foto’s)

Het Playboy-model Crystal Foster liet in een interview met een Britse tabloid weten dat ze gek is van buitenseks. Foster zoekt naar eigen zeggen regelmatig de Engelse buitenlucht op, maar dat loopt niet altijd van een leien dakje: “Ja, ik ben al opgepakt door de politie, maar ik denk er niet aan om te stoppen!”

Het Britse model zegt dat het praktisch een verslaving is en dat haar vriend maar niet kan geloven hoe ongelooflijk veel geluk hij met haar heeft, want voor hem is het een fantasie die uitkomt. “We proberen het zo subtiel mogelijk te doen, maar die ‘angst’ om betrapt te worden werkt enorm opwindend en verslavend op me”, zo bekent ze.

Plagen

“Wanneer ik in Londen rondwandel, zie ik vaak plekjes die heel uitnodigend zijn voor een vluggertje en dan stuur ik mijn vriend een bericht om hem te plagen. Hampstead Heath is gigantisch en er is altijd wel ergens een locatie waar het rustig is. Daar heb ik geweldige seks gehad op een zonnige namiddag. Op een gegeven moment moest ik door mijn hooikoorts wel niezen op het moment dat ik een orgasme had. Voelde vreemd én fantastisch aan”, lacht de 26-jarige.

Foto: Video Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels