HomeNieuwsLifestyleOnlyFans-model bekent: “Andere ouders hebben het moeilijk dat ik me sexyer kleed...

OnlyFans-model bekent: “Andere ouders hebben het moeilijk dat ik me sexyer kleed dan de gemiddelde mama” (foto’s)

Een mama van vier kinderen heeft in een interview aangegeven hoe het OnlyFans-platform haar gezinsleven heeft beïnvloed. Sara Blake is ongetwijfeld één van de populairdere dames op OnlyFans. Ze begon haar carrière op het kanaal toen ze als onderneemster tot twee keer toe haar zaak moest sluiten door de pandemie.

“Ik begon met OnlyFans in juni van 2020. Daarvoor had ik een schoonheidssalon, zowel in Tennessee als in Kansas. Maar de pandemie zorgde ervoor dat beide filialen op de fles gingen. Ik was toen vrij actief op TikTok en daar vroegen volgers me vaker en vaker of ik ook een OnlyFans-account had”, zo vertelt ze in het interview.

30.000 dollar

Dus nam ze de sprong en dat legde haar geen windeieren. Toen ze begon verdiende ze zo’n 30.000 dollar per maand en dat bedrag is alleen maar gestegen. “Ik gebruik het geld om mijn kinderen een betere levensstijl te voorzien. Al heeft het ook zijn lelijke kantjes. Zo zijn mijn kids uit hun sportteams gezet omdat ik op OnlyFans zit. En de andere ouders veroordelen me ook. Ik draag me net iets sexyer dan andere mama’s”, bekent ze.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels