HomeNieuwsLifestyleMonopoly brengt valsspeelversie op de markt

Monopoly brengt valsspeelversie op de markt

Zet je tijdens een spelletje Monopoly de regels graag naar jouw hand? Goed nieuws: de spelletjesgigant Hasbro heeft een versie ontwikkeld die bedoeld is om je medespelers in het ootje te nemen.

“We besloten de klanten te geven wat ze wilden,” verklaart Jonathan Berkowitz van Hasbro tegenover Insider. De valsspeelversie werkt met de zogenaamde zeurkaarten, waarop verschillende opdrachten staan om vals te spelen. Denk bijvoorbeeld aan het beroven van de bank, of het stelen van een hotel van je medespelers. Wie de opdracht ongemerkt uitvoert, krijgt een beloning in de vorm van geld of bezit. Als je betrapt wordt, wacht er je een straf.

Doel blijft hetzelfde: winnen

Ook Hasbro België en Nederland bevestigen dat er een nieuwe versie in de pijplijn zit. “Al kan er nog geen datum op geplakt worden wanneer het spel zal uitkomen”, aldus de klantendienst.

Het doel van het spel blijft hetzelfde, maar de zeurkaarten maken het wel gemakkelijker om het lot naar jouw hand te zetten. En volgens Insider is dit ook het eerste spel zonder bank of bankier. De bank wordt elke beurt doorgegeven aan de volgende speler.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels