HomeNieuwsLifestyleMoeder straft pestende dochter met drastische maatregel

Moeder straft pestende dochter met drastische maatregel

De Canadese Amanda Mitchell houdt niet van pesten, dus toen ze ontdekte dat haar dochter het wel deed besloot ze om het meisje op gepaste wijze te straffen. “Dit kind zal aan den lijve ondervinden dat we ons niet als pestkoppen gedragen”, klonk het onheilspellend op Facebook.  

De dochter van Amanda Mitchell had één van haar klasgenoten gepest en daar zou ze al snel spijt van krijgen. Haar moeder nam alle spullen uit haar kamer, legde welgeteld één outfit voor de hele week klaar en trok nadien een foto die ze op Facebook plaatste met de titel: “welkom in mama’s jeugdgevangenis’. Zoals te verwachten werd de post met gemengde reacties onthaald. Naast een lege kamer moest het meisje ook 50 zinnen neerpennen zoals “ik zal niet meer pesten en ik zal altijd lief zijn.”

Berouwvol 

Mitchell is niet onder de indruk van de negatieve commentaren. “Ik doe dit voor mijn kind. Als ze later de wet overtreedt, dan zal ze naar de gevangenis gaan. Dat is het probleem met deze huidige generatie. Niemand straft nog. Alleen positief belonen mag nog. Maar niet in mijn huis”, aldus de moeder aan een lokale krant.

Brief

De strenge actie heeft wel zijn vruchten afgeworpen. Volgens Amanda is het meisje heel berouwvol en heeft ze al een brief geschreven naar het slachtoffer en de leerkracht.

Het bericht Moeder straft pestende dochter met drastische maatregel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels